DŽEM Z TŘEŠNÍ A VIŠNÍ

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / ZAVAŘOVÁNÍ OVOCE / ZAVAŘOVANÍ POVIDLA DŽEM / 




INGREDIENCE: l kg třešní, 500 g višní (obojí vážíme již vypeckované), 750 g cukru, l balíček Pektogelu, l roztlučený hřebíček, špetka skořice a lžička rumu. POSTUP PŘÍPRAVY: Vypeckované ovoce nasypeme do širokého kastrole, stavu, kterou jsme zachytili při odstraňování pecek, přidáme k ovoci, pozvolna, za stálého míchání povaříme asi 15 minut. Pozvolna přidáváme cukr, aby nepřerušil var, Pektogel a koření. Vaříme ještě chvíli, pak zakapeme rumem, vařící džem vlijeme do skleniček, uzavřeme víčky, obrátíme dnem vzhůru a necháme vychladnout. Koření nedáváme více, džem by byl příliš aromatický.

DŽEM Z TŘEŠNÍ A VIŠNÍ DŽEM Z TŘEŠNÍ A VIŠNÍ



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1325 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz